occasion
Tweedehands overig Vermeiren  Ceres 4 Deluxe Scootmobiel 2020/10

Vermeiren

Ceres 4 Deluxe Scootmobiel

€ 1.250
2020
elektrisch
Tweedehands overig Overige  Fecht Taahn Trike 1.6 VW Kever Motor 1990/1

Overige

Fecht Taahn Trike 1.6 VW Kever Motor

€ 6.950
1990
benzine
18.453
Tweedehands overig Motorboot  Maxus Bowrider 1700 SR met Kieptrailer 1998/8

Motorboot

Maxus Bowrider 1700 SR met Kieptrailer

€ 11.900
1998
benzine
Tweedehands overig Overige  Polaris Ranger 570 EV 4x4 Elektr. IJSVERKOOPQUAD 2019/2
exportprijs
€ 15.450

Overige

Polaris Ranger 570 EV 4x4 Elektr. IJSVERKOOPQUAD

€ 18.700
2019
elektrisch
360
Tweedehands overig Overige  Kleiderspind 2 Abteile auf Untergestell 2004/1

Overige

Kleiderspind 2 Abteile auf Untergestell

2004

Occasions kopen

Een occasion is bij Schadeautos.nl altijd een pareltje! Onze dealers kennen het autovak door en door. Alleen wanneer ze echt een mooie aanbieding zien staan, kopen ze een occasion erbij naast hun reguliere schadevoertuigen. Van hun kennis en kunde kunt u meeprofiteren! De bij ons aangesloten occasion dealers hebben een selectief aanbod van meer dan 1.000 verschillende kwalitatieve occasions, tegen handelsprijzen. De kans is groot dat u hier de droomoccasion vindt waarnaar u op zoek bent.

  • Altijd duizenden tweedehands auto’s op voorraad
  • Overzichtelijk en specifiek zoeken op merk, model, bouwjaar, brandstof en transmissie
  • Eerlijke prijzen
  • Veilig en betrouwbaar

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer