Schade aanhangwagens Remorque

Schade aanhangwagen Remorque  B.C.W   Autoambulance 2700 KG 2000/11

Remorque

B.C.W Autoambulance 2700 KG

€ 1.450
1ste toelating: 20002000

Remorque Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Remorque Schade aanhangwagens. Een Remorque Schade aanhangwagen stelt u in staat om een Remorque te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Remorque Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Remorque Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Remorque Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Remorque schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Remorque schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Remorque. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Remorque demontage auto’s en gebruikte Remorque onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Remorque demontage auto’s en gebruikte Remorque onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Remorque Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Remorque schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden