Schade auto's Asia

Schade auto Asia  TOWNER 0.8 KAT AM220 PERSONENBUS + AIRCO 2000/5

Asia

TOWNER 0.8 KAT AM220 PERSONENBUS + AIRCO

€ 1.950
1ste toelating: 20002000
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 52.49252.492

Asia Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Asia Schade auto's. Een Asia Schade auto stelt u in staat om een Asia te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Asia Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Asia Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Asia Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Asia schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Asia schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Asia. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Asia demontage auto’s en gebruikte Asia onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Asia demontage auto’s en gebruikte Asia onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Asia Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Asia schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden