Schade auto's Fisker

Schade auto Fisker Karma 2.0 EcoSport 408pk Navi Clima 2012/8

Fisker Karma

2.0 EcoSport 408pk Navi Clima

€ 25.250
1ste toelating: 20122012
brandstof: hybride benzinehybride benzine
tellerstand: 74.26374.263

Fisker Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Fisker Schade auto's. Een Fisker Schade auto stelt u in staat om een Fisker te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Fisker Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Fisker Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Fisker Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Fisker schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Fisker schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Fisker. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Fisker demontage auto’s en gebruikte Fisker onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Fisker demontage auto’s en gebruikte Fisker onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Fisker Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Fisker schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden