Schade auto's GMC

Schade auto GMC Vandura 3500 V8 Diesel Camper 1992/7

GMC Vandura

3500 V8 Diesel Camper

€ 2.950
1ste toelating: 19921992
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 209.021209.021

GMC Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende GMC Schade auto's. Een GMC Schade auto stelt u in staat om een GMC te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad GMC Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

GMC Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale GMC Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een GMC schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende GMC schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende GMC. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

GMC demontage auto’s en gebruikte GMC onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan GMC demontage auto’s en gebruikte GMC onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw GMC Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een GMC schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden