Schade auto's Isuzu

Schade auto Isuzu D-Max 2.5 D Twin Turbo 4x4 AUTOM 120kw 1e eign 2017/3
exportprijs
€ 12.150

Isuzu D‑Max

2.5 D Twin Turbo 4x4 AUTOM 120kw 1e eign

€ 14.700
1ste toelating: 20172017
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 105.000105.000
Schade auto Isuzu D-Max 3.0 TD AUTOMATIK 2010/10
exportprijs
€ 5.900

Isuzu D‑Max

3.0 TD AUTOMATIK

€ 5.900
1ste toelating: 20102010
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 276.636276.636

Isuzu Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Isuzu Schade auto's. Een Isuzu Schade auto stelt u in staat om een Isuzu te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Isuzu Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Isuzu Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Isuzu Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Isuzu schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Isuzu schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Isuzu. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Isuzu demontage auto’s en gebruikte Isuzu onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Isuzu demontage auto’s en gebruikte Isuzu onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Isuzu Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Isuzu schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden