Schade auto's Iveco

Schade auto Iveco Daily 65C14 Vehixel Citybus, Airco,Rolstoel,Standkachel 2011/6
exportprijs
€ 28.500

Iveco Daily

65C14 Vehixel Citybus, Airco,Rolstoel,Standkachel

€ 33.900
1ste toelating: 20112011
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 133.000133.000

Iveco Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Iveco Schade auto's. Een Iveco Schade auto stelt u in staat om een Iveco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Iveco Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Iveco Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Iveco Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Iveco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Iveco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Iveco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Iveco Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Iveco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden