Schade auto's Lada

Schade auto Lada Niva  2019/10
exportprijs
€ 6.600

Lada Niva

1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 1.6711.671
Schade auto Lada Niva  2019/8
exportprijs
€ 8.300

Lada Niva

1ste toelating: 20192019
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 16.49116.491

Lada Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Lada Schade auto's. Een Lada Schade auto stelt u in staat om een Lada te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Lada Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Lada Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Lada Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Lada schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Lada schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Lada. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Lada demontage auto’s en gebruikte Lada onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Lada demontage auto’s en gebruikte Lada onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Lada Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Lada schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden