Schade auto's Landwind

Schade auto Landwind CV9 1.6 16_V Comfoert 6 persoons 2012/2

Landwind CV9

1.6 16_V Comfoert 6 persoons

€ 2.500
1ste toelating: 20122012
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 42.88842.888

Landwind Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Landwind Schade auto's. Een Landwind Schade auto stelt u in staat om een Landwind te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Landwind Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Landwind Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Landwind Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Landwind schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Landwind schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Landwind. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Landwind demontage auto’s en gebruikte Landwind onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Landwind demontage auto’s en gebruikte Landwind onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Landwind Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Landwind schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden