Schade auto's Oldsmobile

Schade auto Oldsmobile Cutlass SUPREME INTERNATIONAL SERIES U9 1991/6

Oldsmobile Cutlass

SUPREME INTERNATIONAL SERIES U9

€ 749
1ste toelating: 19911991
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 178.389178.389
Schade auto Oldsmobile Cutlass SUPREME V8 SEDAN, ORIGINELE NL AUTO VAN EERSTE EIGENAAR 1967/3

Oldsmobile Cutlass

SUPREME V8 SEDAN, ORIGINELE NL AUTO VAN EERSTE EIGENAAR

€ 6.750
1ste toelating: 19671967
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 103.744103.744
Schade auto Oldsmobile Cutlass Vista Cruiser - Wagon V8 - Two Tone 1972/1

Oldsmobile Cutlass

Vista Cruiser - Wagon V8 - Two Tone

€ 6.950
1ste toelating: 19721972
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 78.46078.460

Oldsmobile Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Oldsmobile Schade auto's. Een Oldsmobile Schade auto stelt u in staat om een Oldsmobile te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Oldsmobile Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Oldsmobile Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Oldsmobile Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Oldsmobile schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Oldsmobile schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Oldsmobile. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Oldsmobile demontage auto’s en gebruikte Oldsmobile onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Oldsmobile demontage auto’s en gebruikte Oldsmobile onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Oldsmobile Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een Oldsmobile schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden