Schade bestelwagens Skoda

Schade bestelwagen Skoda Favorit 1.3 BENZINE PICK-UP 1993/8

Skoda Favorit

1.3 BENZINE PICK-UP

€ 1.450
1ste toelating: 19931993
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 115.876115.876

Skoda Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Skoda Schade bestelwagens. Een Skoda Schade bestelwagen stelt u in staat om een Skoda te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Skoda Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Skoda Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Skoda Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Skoda schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Skoda schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Skoda. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Skoda demontage auto’s en gebruikte Skoda onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Skoda demontage auto’s en gebruikte Skoda onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Skoda Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Skoda schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden