Schade bestelwagens Suzuki

Schade bestelwagen Suzuki Grand Vitara 1.9 DDI-S 4WD 2007/3

Suzuki Grand Vitara

1.9 DDI-S 4WD

1ste toelating: 20072007
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 174.014174.014
Schade bestelwagen Suzuki Vitara 1.6 JLX COMMERCIAL 4x4 CABRIOLET 1993/5

Suzuki Vitara

1.6 JLX COMMERCIAL 4x4 CABRIOLET

€ 1.150
1ste toelating: 19931993
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 25.31125.311

Suzuki Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Suzuki Schade bestelwagens. Een Suzuki Schade bestelwagen stelt u in staat om een Suzuki te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Suzuki Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Suzuki Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Suzuki Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Suzuki schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Suzuki schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Suzuki. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Suzuki demontage auto’s en gebruikte Suzuki onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Suzuki demontage auto’s en gebruikte Suzuki onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Suzuki Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Suzuki schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden