Schade bestelwagens Tata telco

Schade bestelwagen Tata telco Telco Pick-up 1.9 Di 4x2 (483DL) 1996/5

Tata telco Telco

Pick-up 1.9 Di 4x2 (483DL)

€ 900
1ste toelating: 19961996
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 107.686107.686

Tata telco Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Tata telco Schade bestelwagens. Een Tata telco Schade bestelwagen stelt u in staat om een Tata telco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Tata telco Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Tata telco Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Tata telco Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Tata telco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Tata telco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Tata telco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Tata telco demontage auto’s en gebruikte Tata telco onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Tata telco demontage auto’s en gebruikte Tata telco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Tata telco Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Tata telco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden