Schade brommobielen Sterling

Schade brommobiel Sterling  S 700 Scootmobiel Invalidewagen  LED 2018/6

Sterling

S 700 Scootmobiel Invalidewagen LED

€ 495
1ste toelating: 20182018
brandstof: elektrischelektrisch

Sterling Schade brommobielen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Sterling Schade brommobielen. Een Sterling Schade brommobiel stelt u in staat om een Sterling te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Sterling Schade brommobielen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Sterling Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Sterling Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Sterling schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Sterling schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Sterling. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Sterling demontage auto’s en gebruikte Sterling onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Sterling demontage auto’s en gebruikte Sterling onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Sterling Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een Sterling schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden