Schade campers Oshkosh

Schade camper Oshkosh Newmar CAMPER, UITSCHUIFBAAR 1992/2

Oshkosh Newmar

CAMPER, UITSCHUIFBAAR

€ 9.950
1ste toelating: 19921992
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 28.37428.374

Oshkosh Schade campers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Oshkosh Schade campers. Een Oshkosh Schade camper stelt u in staat om een Oshkosh te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Oshkosh Schade campers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Oshkosh Schade camper modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Oshkosh Schade camper. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade camper-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Oshkosh schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Oshkosh schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Oshkosh. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Oshkosh demontage auto’s en gebruikte Oshkosh onderdelen

Een Schade camper dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Oshkosh demontage auto’s en gebruikte Oshkosh onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Oshkosh Schade camper.

Contact

Heeft u vragen over een Oshkosh schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden