Schade machines Bocker

Schade machine Bocker  MC650 Maxi Climber Bauaufzug Hefsteiger 2006

Bocker

MC650 Maxi Climber Bauaufzug Hefsteiger

€ 4.750
1ste toelating: 20062006
brandstof: elektrischelektrisch

 

 
What do you want to do ?
New mail

Bocker Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Bocker Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Bocker schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Bocker schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Bocker. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Bocker demontage auto’s en gebruikte Bocker onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Bocker demontage auto’s en gebruikte Bocker onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Bocker Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Bocker schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden