Schade machines Bucher

Schade machine Bucher  CITYCAT 5006 Veeg/Zuigmachine Compact Sweeper Euro 6 2022/8

Bucher

CITYCAT 5006 Veeg/Zuigmachine Compact Sweeper Euro 6

€ 52.950
1ste toelating: 20222022
brandstof: dieseldiesel

Bucher Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Bucher Schade machines. Een Bucher Schade machine stelt u in staat om een Bucher te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Bucher Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Bucher Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Bucher Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Bucher schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Bucher schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Bucher. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Bucher demontage auto’s en gebruikte Bucher onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Bucher demontage auto’s en gebruikte Bucher onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Bucher Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Bucher schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden