Schade machines CHD

Schade machine CHD  D3636 36mtr Getrokken Veldspuit 3600 Liter 2008/6

CHD

D3636 36mtr Getrokken Veldspuit 3600 Liter

€ 5.950
1ste toelating: 20082008

CHD Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende CHD Schade machines. Een CHD Schade machine stelt u in staat om een CHD te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad CHD Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

CHD Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale CHD Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een CHD schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende CHD schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende CHD. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

CHD demontage auto’s en gebruikte CHD onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan CHD demontage auto’s en gebruikte CHD onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw CHD Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een CHD schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden