Schade machines Clark

Schade machine Clark  Heftruck 2500 kg 1990/1

Clark

Heftruck 2500 kg

€ 2.500
1ste toelating: 19901990
brandstof: dieseldiesel

Clark Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Clark Schade machines. Een Clark Schade machine stelt u in staat om een Clark te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Clark Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Clark Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Clark Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Clark schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Clark schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Clark. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Clark demontage auto’s en gebruikte Clark onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Clark demontage auto’s en gebruikte Clark onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Clark Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Clark schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden