Schade machines Daewoo

Schade machine Daewoo  Elec. heftruck 2 tons met triplomast freelift 475 cm hoogte met dichte cabine! 2002/1

Daewoo

Elec. heftruck 2 tons met triplomast freelift 475 cm hoogte met dichte cabine!

€ 4.950
1ste toelating: 20022002
brandstof: elektrischelektrisch

Daewoo Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Daewoo Schade machines. Een Daewoo Schade machine stelt u in staat om een Daewoo te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Daewoo Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Daewoo Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Daewoo Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Daewoo schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Daewoo schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Daewoo. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Daewoo demontage auto’s en gebruikte Daewoo onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Daewoo demontage auto’s en gebruikte Daewoo onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Daewoo Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Daewoo schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden