Schade machines DCM

Schade machine DCM  CA/W SW5E Kunstmeststrooier NIEUW!! 1000 kg 2019/5

DCM

CA/W SW5E Kunstmeststrooier NIEUW!! 1000 kg

€ 4.450
1ste toelating: 20192019

DCM Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende DCM Schade machines. Een DCM Schade machine stelt u in staat om een DCM te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad DCM Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

DCM Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale DCM Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een DCM schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende DCM schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende DCM. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

DCM demontage auto’s en gebruikte DCM onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan DCM demontage auto’s en gebruikte DCM onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw DCM Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een DCM schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden