Schade motoren CZ

Schade motor CZ 360 CROSSMOTOR 1969/1

CZ 360

CROSSMOTOR

€ 5.250
1ste toelating: 19691969
brandstof: benzinebenzine

CZ Schade motoren

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende CZ Schade motoren. Een CZ Schade motor stelt u in staat om een CZ te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad CZ Schade motoren
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

CZ Schade motor modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale CZ Schade motor. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade motor-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een CZ schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende CZ schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende CZ. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

CZ demontage auto’s en gebruikte CZ onderdelen

Een Schade motor dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan CZ demontage auto’s en gebruikte CZ onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw CZ Schade motor.

Contact

Heeft u vragen over een CZ schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden