Schade opleggers Carnehl

Schade oplegger Carnehl  RS2H4 Kipper 26m3 BJ 2019 2019/2

Carnehl

RS2H4 Kipper 26m3 BJ 2019

€ 6.250
1ste toelating: 20192019

Carnehl Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Carnehl Schade opleggers. Een Carnehl Schade oplegger stelt u in staat om een Carnehl te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Carnehl Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Carnehl Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Carnehl Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Carnehl schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Carnehl schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Carnehl. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Carnehl demontage auto’s en gebruikte Carnehl onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Carnehl demontage auto’s en gebruikte Carnehl onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Carnehl Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Carnehl schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden