Schade opleggers Desot

Schade oplegger Desot  DESOT OPG-30-99-BSR 2 ASSER 1999/5

Desot

DESOT OPG-30-99-BSR 2 ASSER

€ 2.250
1ste toelating: 19991999
Schade oplegger Desot  DESOT DIEPLADER 1997/6
exportprijs
€ 4.950

Desot

DESOT DIEPLADER

€ 5.950
1ste toelating: 19971997

Desot Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Desot Schade opleggers. Een Desot Schade oplegger stelt u in staat om een Desot te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Desot Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Desot Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Desot Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Desot schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Desot schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Desot. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Desot demontage auto’s en gebruikte Desot onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Desot demontage auto’s en gebruikte Desot onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Desot Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een Desot schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden