Schade opleggers HRD

Schade oplegger HRD  Bremat F3.20 Zandcement Vloermortelinstallatie Mixer/pomp 2009/4

HRD

Bremat F3.20 Zandcement Vloermortelinstallatie Mixer/pomp

€ 29.950
1ste toelating: 20092009

 

 
What do you want to do ?
New mail

HRD Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale HRD Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een HRD schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende HRD schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende HRD. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

HRD demontage auto’s en gebruikte HRD onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan HRD demontage auto’s en gebruikte HRD onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw HRD Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een HRD schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden