Schade scooters Gerroe

Schade scooter Gerroe  LB50QT-11 Snorscooter 8.969 km!! 2014/6

Gerroe

LB50QT-11 Snorscooter 8.969 km!!

€ 275
1ste toelating: 20142014
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 8.9698.969

Gerroe Schade scooters

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Gerroe Schade scooters. Een Gerroe Schade scooter stelt u in staat om een Gerroe te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Gerroe Schade scooters
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Gerroe Schade scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Gerroe Schade scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Gerroe schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Gerroe schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Gerroe. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Gerroe demontage auto’s en gebruikte Gerroe onderdelen

Een Schade scooter dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Gerroe demontage auto’s en gebruikte Gerroe onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Gerroe Schade scooter.

Contact

Heeft u vragen over een Gerroe schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden