Schade vrachtwagens Faun

Schade vrachtwagen Faun MTC AF 38 FA 034 Mobiele Torenkraan 6x4 38m/6t 2007/4

Faun MTC

AF 38 FA 034 Mobiele Torenkraan 6x4 38m/6t

€ 59.950
1ste toelating: 20072007
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 173.776173.776

Faun Schade vrachtwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Faun Schade vrachtwagens. Een Faun Schade vrachtwagen stelt u in staat om een Faun te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Faun Schade vrachtwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Faun Schade vrachtwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Faun Schade vrachtwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade vrachtwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Faun schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Faun schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Faun. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Faun demontage auto’s en gebruikte Faun onderdelen

Een Schade vrachtwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Faun demontage auto’s en gebruikte Faun onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Faun Schade vrachtwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Faun schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden