Schadeauto's Carbodies

Schadeauto Carbodies Taxi Car  1996/7

Carbodies Taxi Car

€ 1.500
1ste toelating: 19961996
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 413.489413.489

Carbodies Schadeauto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Carbodies Schadeauto's. Een Carbodies Schadeauto stelt u in staat om een Carbodies te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Carbodies Schadeauto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Carbodies Schadeauto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Carbodies Schadeauto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schadeauto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Carbodies schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Carbodies schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Carbodies. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Carbodies demontage auto’s en gebruikte Carbodies onderdelen

Een Schadeauto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Carbodies demontage auto’s en gebruikte Carbodies onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Carbodies Schadeauto.

Contact

Heeft u vragen over een Carbodies schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden