Over TotalParts

Op TotalParts vindt u de gecombineerde voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen van de deelnemende bedrijven. TotalParts probeert daarbij zoveel mogelijk informatie over de voertuig onderdelen beschikbaar te stellen.

De getoonde onderdelen zijn werkelijk op voorraad en in principe direct leverbaar. Afspraken over prijs, levering en garantie worden rechtstreeks met de aanbieder gemaakt en TotalParts is geen partij bij de koopovereenkomst.

TotalParts heeft geen invloed op de kwaliteit en/of beschikbaarheid van de hier aangeboden onderdelen en is daarom niet in staat te bemiddelen bij conflicten met aanbieders. Wel vernemen het wij graag via e-mail als afspraken niet worden nageleefd.

Onderdelen die niet in de voorraad vindbaar zijn, kunnen toch bij de aanbieders beschikbaar zijn. Kijk in de lijst van deelnemende bedrijven voor een aanbieder.

TotalParts is een initiatief van Promasy b.v., software leverancier voor de voertuig(demontage) branche.

Voor meer schade- en demontagevoertuigen verwijzen wij graag naar

Hoe werkt het?

Door Merk - Model - Type te kiezen kan een selectie worden gemaakt. Dit kan ook door in het invoerveld de zoekgegevens rechtstreeks in of aan te vullen. De gevonden voorraad wordt vervolgens getoond. U kunt het resultaat hierna nog verfijnen door meer zoektermen in te typen, of door een diepere keuze voor Merk - Model - Type of onderdeel te maken.

Door op een onderdeel te klikken kan de detailinformatie worden opgeroepen. De getoonde informatie kan per aanbieder enigszins verschillen. Een klik op een miniatuur afbeelding toont de foto op groot formaat.

Door de contactgegevens op de detailpagina in te vullen en op de verstuur-knop te drukken kan prijs- en andere informatie worden aangevraagd. Beantwoording vind plaats via e-mail en/of telefonisch. Als de voorkeur wordt gegeven aan direct contact kan via de betreffende knop de aanbieder informatie naar voren worden gehaald.

Kijk voor meer specifieke uitleg op onze help pagina.