4477 beoordelingen:

76% 1019 met toelichting
12% 135 met toelichting
6% 79 met toelichting
2% 47 met toelichting
4% 118 met toelichting

Eduard (Cockpit - geleverd door Chaparrejo SL)

Perfect and very fast

03-03-2024, Nederland
Ales (Luidspreker - geleverd door Autodemontagebedrijf Klein Gunnewiek)

Alles super. Versand nach Slowenien wahr sehr schnell. Alles is top.

02-03-2024, Slovenië
Daniel Henri (Luidspreker Links Voor Portier - geleverd door UAB Recaras)

Très bon produit , très bien emballer , juste un peu long le temps entre la commande et la livraison
C'est sur que si j'ai besoin d'une autre pièce je recommanderai sans soucisZeer goed product, zeer goed verpakt, slechts een beetje lange tijd tussen bestelling en levering
Natuurlijk, als ik een ander onderdeel nodig heb, zal ik het zonder zorgen aanbevelen

29-02-2024, Frankrijk
bernard (Km Teller - geleverd door UAB Recaras)

super merciGeweldig bedankt

28-02-2024, België/Belgique
Rene (A Stijl Bekleding Rechts, A Stijl Bekleding Links - geleverd door UAB Recaras)

Het was slecht verpakt verder geen klachten produkt was in goede staat.

26-02-2024, Nederland
Bert (3-Hoekruit Rechts - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Zeer tevreden

26-02-2024, Nederland
Thomas (Diversen - geleverd door UAB Recaras)

Commande conforme à mes attentes.
Livraison assez rapide.
BravoBestel in lijn met mijn verwachtingen.
Redelijk snelle levering.
Goed gedaan

24-02-2024, Frankrijk
Valter (Bumperhoek Links Achter - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Tutto bene, articolo usato in buone condizioni, spedizione veloce, forse una maggiore protezione nell'imballo sarebbe apprezzata.Allemaal goed, gebruikt item in goede staat, snelle verzending, misschien meer bescherming in de verpakking zou op prijs worden gesteld.

24-02-2024, Italië
Ralph (Achterklepscharnier - geleverd door Boonstra Auto Parts B.V.)

Niets op aan te merken. Snel geleverd en onderdelen waren goed verpakt en in prima conditie.

22-02-2024, Nederland
Jan (3-Hoekruit Rechts - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Rubber was niet helemaal heel vandaar 3sterren

22-02-2024, Nederland
Xavier (Uitlaatdemper Origineel - geleverd door BOR Motorparts)

Envio rápido pero mal empaquetado. Llegó el escape que salía una parte de la caja. A parte el escape estaba inchado por oxido a dentro y el precio era caro por su estado

20-02-2024, Spanje
Andre (Achterlicht Links - geleverd door Autodemontage Ad Stouten BV)

snelle levering,perrfect materiaal

19-02-2024, België/Belgique
Marco (Contactslot + Sleutel - geleverd door UAB Recaras)

Factuur niet meteen ontvangen maar na mailtje alsnog ontvangen.

19-02-2024, Nederland
Anders (Katalysator - geleverd door Kempenaar B.V.)

More than 50% cheaper than in Sweden.Meer dan 50% goedkoper dan in Zweden.

19-02-2024, Zweden
Gabriele (Remklauw Links Achter - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Velocità della spedizione ottima, scatola dell'oggetto rivedibile, aperta in due angoli, ed oggetto che dagli spigoli usciva fuori.Zeer goede verzendsnelheid, de objectdoos kon worden beoordeeld, open in twee hoeken en het object kwam uit de hoeken.

19-02-2024, Italië
Henry (Nox Sensor - geleverd door 123 Parts)

Fast delivery and product was as described!Snelle levering en product was zoals beschreven!

18-02-2024, Finland
Eric (Binnenspiegel - geleverd door Auto&Co)

Excellente transaction. Il faudrait juste faire la différence entre adresse de facturation et adresse de livraison, la fois prochaine.Uitstekende transactie. U hoeft de volgende keer alleen maar onderscheid te maken tussen het factuuradres en het afleveradres.

18-02-2024, Frankrijk
Cees (Embleem - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

TOP BEDRIJF EN ZEER SNELLE LEVERING NOGMAALS TOP

17-02-2024, Nederland
Falko (Koplamp Ring - geleverd door MotoParts.eu)

Alles bestens. Sehr gerne wieder.Alles was in orde. Erg blij weer.

17-02-2024, Duitsland
stanislas (Dashboard Luchtrooster - geleverd door UAB Recaras)

Pièce identique la description ( très bon état ) expédition rapide reçu en moins d’une semaineIdentieke onderdeelbeschrijving (zeer goede staat) snelle verzending ontvangen in minder dan een week

16-02-2024, Frankrijk
Claudiu (Computer Airbag - geleverd door UAB Recaras)

Part is working fine, no errors, no problems after installing on vehicle. Packaging could be better though, the connect had small dents and car connector couldn't be plugged in, also it had 6 bent pins which I had to manually straighten.Onderdeel werkt prima, geen fouten, geen problemen na installatie op voertuig. De verpakking kon echter beter, de verbinding had kleine deukjes en de autoconnector kon niet worden aangesloten, ook had hij 6 verbogen pinnen die ik handmatig moest rechttrekken.

16-02-2024, Roemenië
stefano (Hoofdremcilinder - geleverd door B-parts.com)

molto precisiZeer precies

15-02-2024, Italië
Arno (Spiegel Rechts Elektrisch - geleverd door Autodemontage Ad Stouten BV)

Goed bezig, dat de originele bedrading in mijn auto is doorgeknipt door de vorige eigenaar is niet aan jullie, maar er had wel vermeld mogen worden dat de kleur niet zwart metallic was ipv glans zwart, maar dat is jullie vergeven want ik ben blij dat ik mijn spiegel weer gwn kan gebruiken. Top service!!

13-02-2024, Nederland
Arnisa (Vliegwiel - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Graag een track and trace code bij bestelling toevoegen

13-02-2024, Nederland
Hinko (Koppelingshendel, Spiegel Links - geleverd door Cama Motorparts)

De koppelings handel zat glijschade op op 3 plekken nog wel
De spiegel zat ook beschadigingen op !
Ik vind dat zeer treurig 😔

12-02-2024, Nederland
Patrick (Bobijn - geleverd door MotoParts.eu)

Was verstuurd naar foutief adres maar Totalparts deed wel zijn best om het in orde te brengen.
Ik had twee gelijkaardige onderdelen besteld maar een van beiden was totaal ander onderdeel dan ik dacht te zullen krijgen...
Dus service is wel oké maar niet helemaal naar mijn verwachting qua aangeleverde onderdelen.

11-02-2024, België/Belgique
bert (Veerpoot Links Voor - geleverd door Autodemontage Ad Stouten BV)

Ben zeer tevreden

10-02-2024, Nederland
John (Ruitensproeierpomp Voor - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Shipping was a bit expensive and PostNL was a bit slower than other couriers.Verzending was een beetje duur en PostNL was wat langzamer dan andere koeriers.

08-02-2024, Verenigd Koninkrijk
Nancy (Achterklepslot - geleverd door Autodemontagebedrijf Klein Gunnewiek)

Impeccable !Vlekkeloos!

07-02-2024, België/Belgique
Gianmarco (Uitlaatgas Koeler - geleverd door UAB Recaras)

FantasticiGroot

07-02-2024, Italië
Julian (Asbak Voor - geleverd door UAB Recaras)

Faltaba el cenicero , pero por lo demas bienDe asbak ontbrak, maar verder prima

04-02-2024, Spanje
Jan (Raamschakelaar Rechts Voor - geleverd door UAB Recaras)

Boven verwachting goed en redelijk snel.

03-02-2024, Nederland
Kim (Bedieningspaneel Verwarming - geleverd door Desguaces Gerardo S.L.)

First experience with Totalparts. Complete winner!

03-02-2024, België/Belgique
roland (Achterlicht Links - geleverd door Avantides S.L.)

ontvangst duurde wat lang 2,5 weken, voor de rest oke

03-02-2024, Nederland
Rudi (Derde Remlicht - geleverd door Auto&Co)

Ik ben een tevreden klant, die zeker nog terug komt. Ik beveel het zeer zeker mijn vrienden aan om bij Auto&Co te kopen.

03-02-2024, Nederland
Robert (Spiegelglas Rechts - geleverd door UAB Recaras)

Had sneller gekund maar top spul een aanrader

31-01-2024, Nederland
Emanuele France (Binnenverlichting, Dashboard - geleverd door Autodemontage Ad Stouten BV)

I ricambi acquistati,sono quelli visti in vetrina.Perfettamente funzionanti,ben imballati enon per ultimo sono stati garantiti i tempi di consegna.Mi ritengo pienamente soddisfatto,della collaborazione avuta da Totalparts.itDe gekochte reserveonderdelen zijn die welke in het venster te zien zijn. Volledig functioneel, goed verpakt en last but not least waren de levertijden gegarandeerd. Ik ben volledig tevreden over de samenwerking die ik heb gehad van Totalparts.it

31-01-2024, Italië
Eric (Achterklep - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Prima bedrijf ,, achterklep voor mijn auto besteld en deze was in mooie staat

31-01-2024, Nederland
Martijn (Subwoofer - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Goede prijs, snelle bezorging en onderdeel in goede werkende staat!

31-01-2024, Nederland
PCM (Stuurkolom - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Thank you for the good part and fast delevery,

31-01-2024, Nederland
Noud (Stuurhoek Sensor - geleverd door UAB Recaras)

Alles prima verlopen merci

29-01-2024, België/Belgique
johnny (Km Teller - geleverd door Kempenaar B.V.)

fijne materiaal dank u well

29-01-2024, België/Belgique
Paul (Hoedenplank - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Netjes , goed verpakt en snel gearriveerd

28-01-2024, Nederland
Richard (Bumpersteun Rechts Achter - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

On time and as described, thank youOp tijd en zoals beschreven, bedankt

25-01-2024, Verenigd Koninkrijk
Eric (Gordelspanner Links - geleverd door W.Wouters en Zn. v.o.f.)

Gordelspanner besteld maar deze zit omgedraaid, dus er is waarschijnlijk al het 1 en ander aan gesleuteld

24-01-2024, Nederland

Kunt u ons even bellen in het verband met het probleem

Yolanda (Spiegel Rechts - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Erg snel geleverd

22-01-2024, Nederland
ron (Gordelslot Rechts Achter - geleverd door Auto Casse Thiebault)

Snel geleverd en prijs is ook super

22-01-2024, Nederland
Priscilla (Ruitenwissermotor Voor - geleverd door Desguaces Monteagudo S.L.)

Zeer goede service

22-01-2024, Nederland
LUCA (Schuifdak Motor - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

Spedizione, qualità funzionamento del ricambio, tutto perfetto!!!!! Super.!!!Verzending, kwaliteit van het reserveonderdeel, alles perfect!!! Super.!!!

21-01-2024, Italië
Rag. Alessio (Achterlicht Links - geleverd door Autoverwertung Heilig GbR)

Sono soddisfatto dell'acquisto effettuato tramite il patner di TOTALPARTS.IT
Ottimo il rapporto qualità/prezzo; ottimo il ricambio ordinato; spedizione avvenuta
con molta rapidità...l'unico aspetto da migliorare è il costo delle spese di spedizioni
nel caso dell'acquisto da me effettuato sono state abbastanza onerose.Ik ben tevreden met de aankoop die via de TOTALPARTS.IT partner is gedaan
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; uitstekend reserveonderdeel besteld; Verzending is voltooid
heel snel... Het enige dat moet worden verbeterd, zijn de kosten van verzendkosten
In het geval van de aankoop die ik deed, waren ze vrij duur.

20-01-2024, Italië
Dennis (Hoedenplank - geleverd door Kempenaar B.V.)

The quality of the product was great and it was packaged/ shipped very carefully. Very happy with my order.

19-01-2024, Nederland
Yannick (Stoel Links Voor - geleverd door W.Wouters en Zn. v.o.f.)

Het is goed opgelost

18-01-2024, Nederland
Jef (Achterklepscharnier Links, Achterklepscharnier Rechts - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Im very happy, the only remark is that the track and trace informating from the transporter GLS was missing.
But Totalparts is not to blame for that.
TOP dealer !!!

18-01-2024, België/Belgique
Wenzel (Stuur - geleverd door Kempenaar B.V.)

Alles zeer correct verlopen . top, zo zouden ze allemaal moeten zijn

17-01-2024, België/Belgique
jonas (Mistlamp Links Voor - geleverd door B-parts.com)

Prima service

17-01-2024, Nederland
F (Startmotor - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Het was niet het juiste deel, paste niet! Fout oem nr.

17-01-2024, België/Belgique
Baki (Bedieningspaneel Verwarming - geleverd door Autobedrijf Broekhuis B.V.)

I ordered a part for my Kangoo 2. The complete process from ordering and delivering was user friendly and easy to process through. The delivering time was very good for shipping into Germany. Have Thanks
Best greetz

16-01-2024, Duitsland
Gyven (Accukabel, Steun, Diversen - geleverd door UAB Recaras)

alles is netjes geregeld,allen de prijs mag wel wat lager

14-01-2024, Nederland
Antonie (Dashboard Middenpaneel - geleverd door Auto Casse Thiebault)

Perfect , trustfull....

13-01-2024, Nederland
Rien (Bedieningspaneel Climate Control - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Had bedenkingen omtrent afstand maar is perfect verlopen

13-01-2024, Nederland
DIMITRIOS (Ruitensproeierreservoir Achter, Portiergreep Buiten Rechts Voor, Portiergreep Buiten Links, Portierslot Rechts Voor, Portierslot Links Voor, Hoofdremcilinder, Stuurbekrachtiging Oliereservoir - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

All the spare parts I have received so far
are in very good condition and in perfect packaging.
Thank you very much !!!Alle reserveonderdelen die ik tot nu toe heb ontvangen
zijn in zeer goede staat en in perfecte verpakking.
Hartelijk dank!!!

12-01-2024, Griekenland
Li (Koplamp Links - geleverd door W.Wouters en Zn. v.o.f.)

Netjes en snel geholpen.

09-01-2024, Nederland
Ahm (Asbak Voor, Bedieningspaneel Climate Control - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Kan niks anders zeggen als geweldig

08-01-2024, Nederland
David (Fusee Houder Rechts Voor - geleverd door Recuperaciones Valdizarbe, SL)

Correcte en snelle service.

08-01-2024, België/Belgique

Thanks.!!

Lothar (Veiligheidsgordel Links Voor - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Zwar nicht sehr billig aber schnell und gut.
Zu empfehlen

07-01-2024, Kroatië
Raymond (Interieur Display - geleverd door Autobedrijf J. Pater)

Snelle levering en onderdeel was beter dan verwacht

04-01-2024, Nederland
Jorge (Draagarm Links Achter Onder - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

verkeerd verzonden maar snelle reactie van verkoper.

03-01-2024, Nederland
Bartolomeo (Gaspedaal - geleverd door SARL Auto Pièces Troyenne)

Pagato circa 20 euro per una spedizione economica non ancora consegnatami in data 2/1/24. Attendo notizie da Fedex in seguito mi riservo di agire tramite PayPal. Per rimborso materiale non pervenuto.
2023-01-03: Finalmente è arrivato, il pezzo si presenta bene l'imballaggio e solido provato e funzionante. Ripeto però che circa 20 euro x una spedizione economica a mio avviso sono eccessiviBetaalde ongeveer 20 euro voor een goedkope zending die nog niet bij mij was afgeleverd op 2/1/24. Ik wacht op nieuws van Fedex later, ik behoud me het recht voor om te handelen via PayPal. Voor materiële vergoeding niet ontvangen.
2023-01-03: Eindelijk aangekomen, het stuk ziet er goed uit qua verpakking en solide getest en werkend. Ik herhaal echter dat ongeveer 20 euro voor een goedkope verzending naar mijn mening overdreven is

02-01-2024, Italië
Vincent (Binnenverlichting - geleverd door Auto Casse Thiebault)

Very quick delivery to NL.
Unfortunately the product caught water and does not work properly in the car.
Interior light keeps flashing on/off and the automatic windowwiper does barely do it's job.

02-01-2024, Nederland
Ron (Dashboardkastje - geleverd door Reciclados Auto4, S.L.)

Na twee weken krijg je te horen dat ze het onderdeel niet kunnen leveren

01-01-2024, Nederland
Alex (Interieur - geleverd door UAB Recaras)

Je krijgt wat je besteld in goede orde en vrij vlot geleverd.

30-12-2023, Nederland
Fernando (Remvloeistof Reservoir - geleverd door UAB Recaras)

Todo muy bien, mil gracias

28-12-2023, Spanje
Bart (Oliekoeler - geleverd door MotoParts.eu)

super

28-12-2023, België/Belgique
Jan (Kabelboom - geleverd door UAB Recaras)

All good, will use same seller again, Tx JR.

27-12-2023, België/Belgique
Arend (Afdekplaat Motor - geleverd door B-parts.com)

Goede omschrijving van het onderdeel op de site inclusief foto's. Snel verzonden en in huis. Helaas was er van de kap, 1 bevestigingspuntje gebroken.

27-12-2023, Nederland
hlm (Spiegel Links - geleverd door Desguaces Azor, S.L.)

verzending was met Kerst en toch helemaal correct

25-12-2023, Nederland
Christophe (Bedieningspaneel Verwarming - geleverd door Desguaces Monteagudo S.L.)

Onderdeel in perfecte staat, zoals aangeboden op de website!

25-12-2023, België/Belgique
Theo (Voorfront - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Prima geholpen,snelle levering,goede kwaliteit.

24-12-2023, Nederland
Arjen (Achterklep Bekleding - geleverd door UAB Recaras)

Bekleding achterklep voor Audi A6 besteld. Gezocht op onderdeelnummer. Dit is inderdaad gelijk, mar toch heb ik een deel gekregen voor een sedan i.p.v. voor mijn A6 Avant.
Er viel een los onderdeel uit de verpakking. De bekleding zit vol met hondenharen en het onderdeel stink erg naar rook.

20-12-2023, Nederland
Marty (Airco Leiding - geleverd door Kempenaar B.V.)

Netjes verpakt en zeer snel geleverd. Zou zeker aanbevelen.

19-12-2023, Nederland

Bedankt voor de mooie woorden!

toon (Accubak - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

betre foto,s onderdelen

19-12-2023, Nederland
Toni (Motorsteun - geleverd door Autobedrijf J. Pater)

Thank you! Very fast delivery.Bedankt! Zeer snelle levering.

19-12-2023, Finland
kurt (Airbag Stuur - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Mooi verpakt en snel geleverd! Bovendien goedkoop.

19-12-2023, België/Belgique
Jerome (Portierslot Links Achter - geleverd door Auto&Co)

Manque d info sur le suivi de livraisonGebrek aan informatie over het volgen van leveringen

18-12-2023, België/Belgique
Simone (Kachelmotor - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

non ancora provato il pezzo, ma sicuramente dall'aspetto dovrebbe esser buono ,ottimo il servizio, tornerò presto a comprareIk heb het stuk nog niet geprobeerd, maar qua uiterlijk zou het zeker goed moeten zijn, uitstekende service, ik kom snel terug om te kopen

18-12-2023, Italië
Harry (Reservewiel - geleverd door UAB Recaras)

Fantastisch

18-12-2023, Nederland
Nick (Dashboard - geleverd door Abril 2001 Desguaces, S.A.)

Top onderdeel en een snelle verzending.

18-12-2023, België/Belgique
Timothy (Cardan Achter - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Aftervan initial confusion by the vendor concerning the quoted shipping price (I accept it was far too cheap to have been fact) The problem was rectified, and I paid the extra balance quite happily. That delayed shipping though, and cost another three days delay in dispatch. On the upside, the parts supplier had obviously taken great care in dispatch, building a custom case for my quite heavy part. Would I use this service again, yes, without reservation. It links in breakers from all over the EU, and you are almost ceryain to find what you want at the right price.Aftervan aanvankelijke verwarring door de verkoper over de opgegeven verzendkosten (ik accepteer dat het veel te goedkoop was om feit te zijn) Het probleem werd verholpen en ik betaalde het extra saldo heel gelukkig. Dat vertraagde echter de verzending en kostte nog eens drie dagen vertraging bij de verzending. Aan de positieve kant had de onderdelenleverancier duidelijk veel zorg besteed aan de verzending en een op maat gemaakte koffer gebouwd voor mijn vrij zware onderdeel. Zou ik deze service opnieuw gebruiken, ja, zonder voorbehoud. Het verbindt stroomonderbrekers uit de hele EU, en je bent bijna zeker om te vinden wat je zoekt tegen de juiste prijs.

15-12-2023, Portugal
Udo (Sleepoog - geleverd door UAB Recaras)

Web site werkt verwachting dat het uit Nederland komt, ik had deze gebruikte onderdelen anders niet hier besteld hebben.

15-12-2023, Nederland
Hossein (Combischakelaar Stuur - geleverd door W.Wouters en Zn. v.o.f.)

Beschadiging op stickers houders

14-12-2023, Nederland
nicolas (Stoel Links Voor - geleverd door 2 Pieza Usada)

Bonjour,
J'ai commandé un siège d'occasion usé mais pas déchiré !
J'ai envoyé un mail avec phot à l'expéditeur : 2piezausada@gmail.com
pour qu'il m'indique leur procédure de retour pour renvoyer le produit et être remboursé.
Aucun retour !!!Hallo
Ik bestelde een gebruikte stoel die versleten maar niet gescheurd was!
Ik stuurde een e-mail met foto naar de afzender: 2piezausada@gmail.com
zodat ze me hun retourprocedure kunnen vertellen om het product terug te sturen en mijn geld terug te krijgen.
Geen terugkeer !!

14-12-2023, Frankrijk
Tania (Sierlijst - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

The parts where in great condition, just a bit dirty and had sticker glue to them and correction tape. Had to clean then with warm water and remove the glue from the stickers had to use alcohol.De delen waren in goede staat, alleen een beetje vies en er zat stickerlijm op en correctietape. Moest dan schoonmaken met warm water en de lijm van de stickers verwijderen, moest alcohol gebruiken.

12-12-2023, Portugal
Arnoud (Spiegel Rechts Elektrisch - geleverd door Autodemontage Ad Stouten BV)

Top,
goed verpakt en in goede staat en netjes op tijd geleverd
Arnoud

12-12-2023, Nederland
Jan Willem (Veiligheidsgordel - geleverd door van der Horst GmbH)

The part didn t fit the receiver end. Now i had to change all that part. Later i found much cheaper comparable belts ...

12-12-2023, Nederland
A.J. (Krik - geleverd door UAB Recaras)

helemaal zoals toegezegd, uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de bestelling.
Product keurig verpakt en geleverd op aangekondigd tijdstip .

11-12-2023, Nederland
R (Raamschakelaar Links Voor - geleverd door UAB Recaras)

Graag in het Nederlands communiceren

10-12-2023, Nederland
Davut (Ruitenwisser Mechaniek - geleverd door Kempenaar B.V.)

Tevreden

09-12-2023, Nederland

bedankt voor de review

Roy (Stoelverwarming Schakelaar - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Generally satisfactory but 1 clip out of the 4 was broken.Over het algemeen bevredigend, maar 1 clip van de 4 was gebroken.

08-12-2023, Verenigd Koninkrijk
Paul (Trekhaak - geleverd door J. Herbst GmbH)

GLS deed niet wat aanvankelijk toegezegd werd. Kon ook het pakket niet bij het depot (bij mij om de hoek) ophalen en moest daardoor een extra dag wachten op bezorging. Het product zelf is prima en voldoet volledig aan de verwachting.

07-12-2023, Nederland
Beuret (Esp Sensor - geleverd door Euro Impex Utena, UAB)

Pièce OK et reçue très rapidement même plus rapidement que ce que je pensais.Stuk OK en zeer snel ontvangen, zelfs sneller dan ik dacht.

06-12-2023, Zwitserland

U kunt hieronder uw eigen review toevoegen.