1896 beoordelingen:

77% 432 met toelichting
11% 46 met toelichting
6% 30 met toelichting
2% 14 met toelichting
4% 50 met toelichting

OLIVIER (Spiegel Links Elektrisch)

Exactly the part i wanted
Big thanksPrecies het deel dat ik wilde
Grote dank

26-10-2021, France
Aad (Raamschakelaar Links Voor)

Werkt weer als vanouds.

25-10-2021, Nederland
Ingmar (Koplampsproeier)

Dank voor de goede service en snelle levering

25-10-2021, Nederland
Gérard (Knipperlichtschakelaar)

Pièce reçu dans la semaine,mais les veilleuses s'allument une fois sur deux.
Après contact,on me répond que je peux renvoyer ,mais comme je ne peux immobiliser mon véhicule plus longtemps ,j'ai décidé de shunter les fils et mettre un interrupteur .Een deel ontvangen in de week, maar de nachtlampjes lichten om de andere tijd op.
Na contact krijg ik te horen dat ik terug kan keren, maar omdat ik mijn voertuig niet langer kan stoppen, besloot ik de draden te shunt en een schakelaar te plaatsen.

24-10-2021, France
Gerrit (Motorsteun)

Mooi zo doorgaan

24-10-2021, Nederland
Luca (Mistlamp Rechts Achter)

Ok!OK!

24-10-2021, Italia
Paul (Raamschakelaar)

Prima zaak

23-10-2021, Nederland
A.M. (Bedieningspaneel Verwarming)

snel en goed verpakt geleverd, prima verzorgd!

22-10-2021, Nederland
jans (Lichtschakelaar)

Goed en netjes verpakt, snel verzonden. als ik weer wat nodig kom ik zeker terug.

21-10-2021, Nederland
peter (Nokkenas)

zeer tevreden

21-10-2021, België/Belgique
wesley (Slotenset)

onderdeel werkt niet naar berhoren

21-10-2021, Nederland
Marco (Airbag Stoel)

Buon rivenditore, prodotti come da descrizione, spedizione veloce, da consigliareGoede retailer, producten volgens beschrijving, snelle verzending, aan te bevelen

18-10-2021, Deutschland
jaap (Boordcomputer Bediening)

Nog niets ontvangen

18-10-2021, Nederland

Het huisnummer was dubbel ingevoerd, waardoor het onderdeel naar het verkeerde adres was gegaan ...

Peter (Raammechaniek Elek Links Achter)

Prima voor elkaar

18-10-2021, Nederland
Eddy (Stuurschakelaar Links)

Ik ben zeer tevreden over het product dat ik besteld had. Het ziet er uit net als op de beschrijving en de foto's. De levering was ook heel netjes op tijd. Dus een dikke + voor jullie. Dank jullie wel

15-10-2021, België/Belgique
Nick (Duosteun Compleet Links Achter)

Good Job!

11-10-2021, Nederland
maurizio (Computer Motor)

tutto ok ---perfettoalles ok ---perfetto

11-10-2021, Italia
Joris (Koplamp Rechts)

Had to spend a week sending emails back and forth in german, then the part finally arrived and it was broken.
By far the worst experience I have ever had buying parts online

09-10-2021, Nederland
Dimitrios (Aandrijfas Links Voor, Aandrijfas Rechts Voor)

Prima Service

09-10-2021, Nederland
Hans (Carterpan)

Alles dik in orde, snel aangekomen

07-10-2021, België/Belgique
Rudi (Achterklep Ontgrendeling)

Verzending top, Had een achterklepslot nodig (spoed) vanwege keuring ( afkeur) , zag ik tot mijn schrik dat onderdeel uit portugal verstuurd werd, naar nederland, Tot mijn verbazing werd dit 24 uur later afgeleverd door TNT. (Was met vliegtuigpost verzonden) Boven verwachting, echt superrrrrrrr

06-10-2021, Nederland
Sylvain (Tank, Stuurschakelaar Links, Kontpaneel Midden, Bobine, Achterlicht)

Juste une petite bosse sur le réservoir pas vue, ni signalée sur la photo. Sinon pièce quasiment impeccable.
Et mauvaise couleur de bleu pour le réservoir et le morceau de carénage inférieur Arrière car la couleur est difficile à vérifier sur les photos. Il y a juste "l'année de fabrication" des pièces qui ne donne aucun bon renseignement sur la couleur. Ce serait plus simple pour des professionnels comme vous d'indiquez la référence de la Couleur. Pour moi par exemple la vraie couleur est Kawasaki 235 Candy Thunder Blue...
Sinon, emballage correcte, pièces correctes pour de l'occasion et llivraison assez rapide, car venant de loin (Pays Bas).Slechts een kleine hobbel op de tank niet gezien, noch gemeld op de foto. Anders bijna onberispelijk stuk.
En slechte kleur blauw voor de tank en het onderste kuipstuk Achter omdat de kleur moeilijk te controleren is op de foto's. Er is alleen het "bouwjaar" van de onderdelen dat geen goede informatie geeft over de kleur. Het zou gemakkelijker zijn voor professionals zoals u om de kleurreferentie aan te geven. Voor mij is de echte kleur bijvoorbeeld Kawasaki 235 Candy Thunder Blue...
Anders, correcte v

05-10-2021, France
Ingrid (Oliepomp)

Werkt prima!!!

04-10-2021, België/Belgique
Frans (Km Teller)

Het bestelde onderdeel moest uit Portugal worden opgestuurd worden,
Prima ingepakt, verpakking schade vrij ontvangen. Was zeker wel belangrijk voor het bestelde onderdeel.

01-10-2021, Nederland
dwight (Opbergvak)

Heel tevreden

30-09-2021, België/Belgique
Colin (Achterlichtglas Rechts)

Alles perfect!

29-09-2021, Nederland
Andrea (Combischakelaar Stuur)

Article as described; shipping ultra-fast; seller recommended 100%Artikel zoals beschreven; ultrasnelle verzending; verkoper aanbevolen 100%

28-09-2021, Italia
LIDIA (Brandstofpomp)

Pezzo comprato in ottimo stato e velocita'di consegna ordine eccezionale.Da consigliare a tuttiStuk gekocht in uitstekende staat en uitzonderlijke order levering snelheid. Aan iedereen aanbevelen

28-09-2021, Italia
Inge (Hoedenplank)

Zeer snel ontvangen en netjes verpakt. Aanrader!

26-09-2021, Nederland
Simone Paolo (Airco Ventilator)

Componente arrivato non funzionante,
Il venditore ha voluto la merce indietro a spese mie!Component aangekomen werkt niet,
De verkoper wilde de goederen terug op mijn kosten!

25-09-2021, Italia
erik (Raamschakelaar)

Snel geleverd

24-09-2021, Nederland
Ahmed (Veerpoot Links Voor)

Tevreden

23-09-2021, Nederland
M.Feroz (Remklauw Links Achter)

Jongens heel erg bedankt top geholpen

23-09-2021, Nederland
W. (Bedieningspaneel Climate Control)

Onderdeel is uit Portugal, onderdeel was niet werkend, zelfde mankement als mijn onderdeel!
150 euro is volledig nutteloos geweest.

22-09-2021, Nederland
Hugo (Achterlicht Links)

Was beschadigt aan de bovenzijde maar voor die prijs is het ok voor mij.

22-09-2021, België/Belgique
Richard (Spiegel Rechts Elektrisch)

Zeer netjes afgeleverf

20-09-2021, Nederland
Jos (Velgenset 1 Stuks)

Wiel was wel heel erg beschadigd.

19-09-2021, België/Belgique
Solofotiana (Bobine)

Bonjour,
Pièces de très bonnes qualité même pour de l'occasion et l'emballage est très propre avec un envoi rapide.
Je recommandeHallo
Zeer goede kwaliteit onderdelen zelfs voor tweedehands en de verpakking is zeer schoon met snelle verzending.
Ik raad aan

19-09-2021, France
haresh (Achterlicht Links)

Exelente servicio

16-09-2021, España
Robert (Krik)

Jammer dat de correspondentie van de verkopende partij alleen in het Italiaans was. Die mail is rechtstreeks de spambox in gegaan en verwijderd. Realiseerde mij later pas dat dit ( 2e handse ) onderdeel wel eens uit Italie kon komen ( Fiat onderdeel ) :)

15-09-2021, Nederland
Theo (Aandrijfas Links Voor)

Aanrader !

13-09-2021, Nederland
David (Oliekoeler)

excellent , exactly as described, well packaged and delivered as scheduled ,uitstekend, precies zoals beschreven, goed verpakt en geleverd zoals gepland,

13-09-2021, United Kingdom
Anna (Raammechaniek Elek Rechts Voor)

Affordable parts, quick delivery. Overall great experienceBetaalbare onderdelen, snelle levering. Over het algemeen geweldige ervaring

13-09-2021, Éire
PAWEŁ (Ruitensproeierreservoir Voor)

ALL is ok, things ,,,;-0

13-09-2021, Polska
Jean-Claude un (Achterklep)

Très satisfait du vendeur.
Pièce conforme.Zeer tevreden over de verkoper.
Conform onderdeel.

12-09-2021, France
Marc (Spiegel Rechts Elektrisch)

Ging om een autospiegel, zat scheur in plastic en dit was niet vermeld door de verkoper van dit artikel. Zelf moeten lijmen, verder was de spiegel in orde.

10-09-2021, Nederland
Frank (Schakelpedaal)

Perfect geleverd ... Top!

09-09-2021, Nederland
roberto (Brandstofpomp)

Venditore topTopverkoper

09-09-2021, Italia
Bart (Ruitenwisser Mechaniek)

Ik kreeg eerst een verkeerd onderdeel opgestuurd (die er wel op lijkt). Ik heb ze gemaild dat het het verkeerde onderdeel was en ik kreeg meteen de goede wel toegestuurd. Het was nog steeds een ander onderdeel dan op de foto maar hij werkt hetzelfde

09-09-2021, Nederland
Patrick (Veiligheidsgordel)

Transport/verzending kan misschien iets sneller

09-09-2021, België/Belgique
Hervé (Spiegel Rechts Elektrisch)

Tres bonne transactionZeer goede transactie

06-09-2021, France
J.Th.B. (Achterlicht Links)

Uitstekend verzorgd en goed verzorgd door sloopbedrijf Stouten

06-09-2021, Nederland
rudy (Achterdeur Rechts)

product klopte volledig met de beschrijven en werd goed verpakt afgeleverd het is gewoon perfect verlopen !!!!

05-09-2021, België/Belgique
Jukka (Cdi / Ecu Unit)

Many thanks!Hartelijk dank!

03-09-2021, Suomi
Timo (Raamschakelaar)

Top gerne wieder.

27-08-2021, Nederland
Fred (Koplamp Links)

Alles prima, mistte een stofkapje, maar deze kon ik overzetten van de oude lamp.

27-08-2021, Nederland
Przemysław (Combischakelaar Stuur)

Friday morning ordered, saturday evening at home.

26-08-2021, België/Belgique
Paul (Daklijst Links)

Nadat het onderdeel beschadigd was aangekomen hiervan melding gemaakt. Aankoop bedrag werd direct geretourneerd. Jammer van het onderdeel maar prima afhandeling.

24-08-2021, Nederland
Peter (Paravan)

Onderdeel netjes verpakt en compleet aangeleverd. Prima prijs kwaliteits verhouding.

24-08-2021, Nederland
Bernd (Airbag Stuur)

Alles zur vollsten Zufriedenheit. Kann man weiter empfehlen. Sehr schnelle Lieferung sogar aus dem Ausland.Dit alles naar volle tevredenheid. Kan worden aanbevolen. Zeer snelle levering, zelfs vanuit het buitenland.

23-08-2021, Deutschland
Raymond (Stuur)

verzending kan wat sneller de afzender had zijn pakket snel klaar waarna de verzending wat langer duurde.
helaas zat bij het bestelde onderdeel niet meer de aansluit stekker van de airbag dat was wel jammer.

23-08-2021, Nederland
Amanda (Hoedenplank)

Ik ben zeer tevreden over prijs kwaliteit en verzending

22-08-2021, Nederland
John (Brandstofpomp)

Hellemaal top zo besteld en nog geen 2 dagen later in huis

20-08-2021, Nederland
Ed (Reservewiel)

Keurig geleverd

19-08-2021, Nederland
peter (Zekeringkast)

Perfect , niks op aan te merken

19-08-2021, Nederland
Peter (Navigatie Systeem)

Alles OK

18-08-2021, Deutschland
Theo (Brandstofpomp)

Onderdeel past niet terwijl het goed moet zijn. Stouten bv wil wel een ander onderdeel sturen maar ik wil retourneren en geld terug.

17-08-2021, Nederland
R (Km Teller)

Alles erg duidelijk en naar wens

17-08-2021, Nederland
Roberto (Brandstofpomp Elect.)

Molto buono, consigliatoBuono van Molto, consigliato

15-08-2021, Italia
André (Luidspreker)

Geweldig! Een luidspreker voor mijn volvo s40 besteld en binnen een goede week al in huis vanuit Litouwen.

14-08-2021, Nederland
GIUSEPPE (Veiligheidsgordel Links Voor)

PRODOTTI OTTIMI!

10-08-2021, Italia
Viktor (Startmotor)

top ...Boven...

10-08-2021, Deutschland
Willy (Tank)

TopBoven

08-08-2021, België/Belgique
Francesco (Krik)

ExcellentUitstekend

07-08-2021, Italia
STEVEN (Hoedenplank)

PRIMA SERVICE!!!
Betrouwbaar..
U heeft aan mij een nieuwe klant!

06-08-2021, België/Belgique
Adri (Achterruit)

Geen

02-08-2021, Nederland
emelyne (Stuurbekrachtiging Oliereservoir)

good jobGoed gedaan

02-08-2021, France
Patricia (Raamschakelaar Links Voor)

Snelle service en goed verpakt goede onderdelen voor weinig ben zeer tevreden en zal hier zeker nog weer bestellen

01-08-2021, Nederland
Simon (Claxon)

Claxon functioneerde uiteindelijk niet

29-07-2021, Nederland
Martijn (Bedieningspaneel Climate Control)

Ding stonk, was vettig. Duidelijk gewoon dat t snel weg moest een succes ermee

29-07-2021, Nederland
Joachim (Diversen)

Alles superAlles was geweldig

26-07-2021, Deutschland
Hendrik (Daklijst Rechts)

Na de betaling/offerte te hebben voldaan, werd er gevraagd of ik nog extra wilde betalen ivm extra verzendkosten. Het is dat ik het onderdeel nodig had…

26-07-2021, Nederland

Het ging hier om een dakrails die in principe niet veel weegt, maar niet met een standaard (goedkoop) pakket vervoerd kan worden zonder te beschadigen (verbuigen). Normaal wordt voor dit soort onderdelen ook een "speciaal transport" prijs gehanteerd. Deze was echter voor dit onderdeeltype niet correct ingtesteld. De aanbieder heeft daarom een voorstel gedaan voor een betere (maar iets duurdere) verzendmethode, waarbij de dakrail zeker weten heel aankomt.

Albert (Luchthoeveelheidsmeter)

Bij Verboom autorecycling hadden ze nog een LMM liggen voor een Kadett GSI .
Is een gebruikte uit de jaren 84,85,86 maar werkt perfect en waar vind je ze nog , zeker de Bosch 0280 202 033 is schaars van dit specifieke type .
Blij met Verboom om mijn GSI op de weg te houden hierdoor !

26-07-2021, Nederland
Denise (Lichtschakelaar)

dopo 1 settimana e mezza non ho ancora ricevuto il mio ordinena anderhalve week heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen

24-07-2021, Italia
Mike (Raamschakelaar)

Product lijkt/voelt niet eend 2dehands.

23-07-2021, Nederland
BRUNO (Nokkenas)

Tutto ok.Alles in orde.

22-07-2021, Italia
VLADIMIR (Airbag Stuur)

Je n'ai pas encore reçu le colis.Je ne suis pas content, je suis en colère.Ik heb het pakketje nog niet ontvangen. Ik ben niet gelukkig, ik ben boos.

21-07-2021, France
SALVADOR (Bumper Achter)

Perfecto todo. Recomendable 100x100.Perfecto Todo. Aan te bevelen 100x100.

19-07-2021, España
Petros (Remklauw Rechts Voor, Remklauw Links Voor)

Item in very good condition. Fair price, very fast shipping!!!Item in zeer goede staat. Eerlijke prijs, zeer snelle verzending!!!

19-07-2021, Hellas
Ralph (Diversen)

Alles in ordnung Schnell geliefertAlles in orde Snel geleverd

19-07-2021, Deutschland
Susanne (Zekeringkast)

Sehr schnell geliefert.Zeer snel geleverd.

17-07-2021, Österreich
LORENZO (Achterlicht Rechts)

TUTTO PERFETTO!!!!!

17-07-2021, Italia
Giuseppina (Radiobediening Paneel)

Unica pecca i tempi del corriereDe enige fout is de tijden van de koerier

17-07-2021, Italia
MAURO (Middenconsole)

Tutto ok, l'unica cosa è che dovreste fornire il numero di tracciabilità della spedizione, in modo che il cliente possa vedere l'arrivo dell'ordine, GRAZIE.Alles ok, het enige is dat u het trackingnummer van de zending moet opgeven, zodat de klant de aankomst van de bestelling kan zien, DANK U.

16-07-2021, Italia
John (Lichtschakelaar)

Het geleverde onderdeel komt niet overeen met de foto op site.

14-07-2021, Nederland
Philippe (Afdekplaat)

Quick
Nicevlug
aardig

14-07-2021, France
Huib (Relais)

Zou het iedereen aanraden

12-07-2021, Nederland
Rob (Bedieningspaneel Climate Control)

Goed geregeld en snelle levering, top!!

12-07-2021, Nederland
Rafael (Startrelais)

geen klantcontact gehad , ik heb online besteld

08-07-2021, Nederland
Joachim (Xenon Starter)

Danke alles bestensDank u allen het beste

08-07-2021, Österreich

U kunt hieronder uw eigen review toevoegen.