Schadeautos.nl

Een schadeauto biedt uitkomst wanneer u een auto zoekt voor een goede prijs. Op schadeautos.nl vindt u een gigantisch aanbod aan verschillende schadeauto’s. Maar dat is niet het enige: wij zijn namelijk dé onestopshop voor schadeauto’s en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan sloopauto’s en gebruikte auto onderdelen waarmee u een schadeauto weer kunt herstellen.

Schadeautos.nl werkt samen met ruim 250 gerenommeerde autobedrijven, waardoor we een gigantisch aanbod kunnen realiseren op één platform. Zo vindt u bij ons altijd:

  • Ruim 20.000 schadeauto’s
  • Meer dan 15.000 sloopauto’s
  • 2.000.000 auto onderdelen
  • Meer dan 1.000 verschillende occasions

Schadeauto kopen via Schadeautos.nl

Voor het kopen van een schadeauto is Schadeautos.nl het aangewezen platform. Via ons koopt u op veilige en betrouwbare wijze het gewenste schadevoertuig. Het ruime assortiment toont u Duitse schadeauto’s, schadeauto’ uit Belgie en zelfs Franse schadeauto’s. Hierbij is het mogelijk om specifiek te zoeken op een bepaald merk of type schadeauto. Dit in combinatie met het gigantische aanbod van 20.000 (!) schadevoertuigen maakt het kopen van uw perfecte schadeauto een fluitje van een cent.

Onze partners

Schadeautos.nl heeft de handen ineengeslagen met ruim 250 betrouwbare schadeautodealers en autodemontagebedrijven. Stuk voor stuk zijn onze partners aangesloten bij brancheorganisaties als de STIBA, VSV, VBV en ARN. U kunt er dus op vertrouwen dat het aanbod altijd van bijzonder hoge kwaliteit is. Bovendien zijn onze partners verspreid over het gehele land, waardoor uw reistijd binnen de perken blijft.

Sloopauto’s en auto onderdelen

Zoals gezegd vormt Schadeautos.nl hét all-in-one platform voor schadevoertuigen. U kunt bij ons dus ook terecht voor sloopauto’s en gebruikte auto onderdelen. Met ruim 15.000 demontage auto’s en maar liefst 2.000.000 auto onderdelen is er een enorme voorraad auto onderdelen aanwezig. Hierdoor zit het juiste onderdeel voor u er altijd tussen. Zo kunt u uw (schade)auto op een makkelijke en voordelige manier herstellen of rijklaar maken.

Occasions

Koopt u liever een auto die gelijk volledig rijklaar is? Ook voor een divers aanbod aan occasions kunt u bij ons terecht. De bij ons aangesloten occasiondealers hebben een selectief aanbod van 1.000 verschillende tweedehands auto’s tegen handelsprijzen. Ook hierbij zoekt u eenvoudig op merk, model, bouwjaar of zelfs het transmissietype om eenvoudig en snel de ideale occasion te vinden. Er zijn daarnaast vele duidelijke afbeeldingen en voldoende voertuigdata beschikbaar om tot de perfecte keuze te komen.

Neem contact op

Voor hulp of algemene vragen kunt u altijd contact opnemen via helpdesk@schadeautos.nl. Ook wanneer u interesse heeft om uw voorraad aan schadevoertuigen, sloopauto’s, onderdelen of occasions aan te bieden via ons platform, bent u vrij om contact op te nemen met contact@schadeautos.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met u.