Sloopauto’s

Een sloopauto is een auto die technisch total loss is en niet meer de weg op mag. Er zitten echter nog heel veel originele auto onderdelen op de demontageauto die u prima kunt gebruiken om onderdelen aan uw auto te vervangen of om uw schadeauto te repareren.

 • Altijd ruim 15.000 sloopauto’s voorradig
 • Gigantische keuze uit automerken en types
 • Ruim 150 aangesloten autodemontagebedrijven door het hele land
 • Veilig en betrouwbaar

Gigantisch aanbod sloopauto’s

Bij Schadeautos.nl vindt u een aanbod aan sloopauto’s die zijn weerga niet kent. De ruim 250 aangesloten autodemontagebedrijven hebben altijd een gezamenlijke voorraad van maar liefst 15.000 sloopauto’s. Volgens analisten bestaat een auto uit 1.400 onderdelen. Reken maar eens uit hoeveel goede gebruikte auto onderdelen dat zijn! Via onze handige zoekmachine filtert u eenvoudig op het type demontageauto waarnaar u op zoek bent, zodat u de gewenste gebruikte auto onderdelen kunt bemachtigen.

Betrouwbaar en veilig

De vakkundige autodemontagebedrijven die aangesloten zijn bij Schadeautos.nl demonteren sloopauto’s op professionele en milieuvriendelijke wijze. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de richtlijnen de van ARN en KZD. U bent er dus van verzekerd dat u uitsluitend kwaliteitsonderdelen koopt waarvan de herkomst herleidbaar is.

Vind uw gewenste demontage auto

U kunt bij ons terecht voor demontage auto’s uit België, Duitsland, Engeland en zelfs uit Frankrijk. Per demontage auto is alle voertuiginformatie inzichtelijk, in combinatie met een serie duidelijke afbeeldingen. Ook de gegevens van het betreffende autobedrijf zijn voorhanden, zodat u gemakkelijk een afspraak maakt of meer informatie opvraagt. Onze partners hebben onder andere:

 • BMW sloopauto’s
 • Opel demontageauto’s
 • Peugeot sloopauto’s
 • Renault demontageauto’s
 • Audi sloopauto’s
 • Volkswagen demontageauto’s
 • Skoda sloopauto’s
 • Ford sloopauto’s

Onestopshop voor schadevoertuigen

Naast demontage auto’s vindt u bij ons tal van originele gebruikte auto onderdelen die al gedemonteerd zijn. Direct klaar om naar u te verzenden. Met deze gebruikte onderdelen kunt u gunstig uw auto repareren of schadeauto kopen en deze herstellen. schadeautos.nl is hiermee de onestopshop voor de kopers van schadevoertuigen. Door middel van onze ruime voorraad afbraakauto’s en onderdelen koopt u eenvoudig de gewenste onderdelen om uw schadeauto te herstellen.

Sloopauto verkopen

Heeft u een auto met schade en wilt u deze tegen de beste prijs verkopen en geheel gevrijwaard zijn van alle zorgen? Schadeautos.nl werkt uitsluitend met professionele bedrijven die een eerlijke prijs bieden voor uw schadeauto. Daarnaast krijgt u een officiële vrijwaring, waarmee u uw verzekering kunt opzeggen zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen. Daarnaast komen onze professionele schadeautohandelaren uw auto ook nog eens netjes ophalen.

U kunt uw auto zelf omschrijven en foto’s toevoegen zodat een selectie van zeven bedrijven via een schadeauto veiling een bod doet op uw schadevoertuig.

Partner worden?

Heeft u een autodemontagebedrijf? Of bent u een eerstelijns opkoper van schadeauto’s? Neem dan contact op met contact@schadeautos.nl over het aanbieden van uw voorraad via ons platform. We bespreken graag de mogelijkheden met u.