over schadeautos.nl

www.schadeautos.nl verwelkomt u op deze website, speciaal ontworpen voor kopers en verkopers van sloopauto’s, demontagemotorfietsen en vrachtwagen voor demontage. Onze rubrieken met schadevoertuigen en gebruikte onderdelen zijn verder uitgebreid en aan elkaar gekoppeld. Zo kunt u een demontageauto adverteren met een koppeling naar de gebruikte onderdelen van deze sloopauto. We bieden echter meer zo zijn er ook sloopcaravans en zelfs sloop motorfietsen en campers. Iedere schadeauto is gekoppeld aan de beschikbare gebruikte onderdelen en dezelfde demontageauto’s, sloopmotorfietsen en vrachtwagens. Tijdens uw bezoek op onze site www.schadeautos.nl zult u merken dat alle voertuigdata met de daarbij behorende grote voertuigafbeeldingen u snel inzicht geven over de status van de sloopauto, demontagemotor of demontage truck. Alle informatie van de demontagebedrijven is aanwezig zodat u makkelijk contact legt om het schadevoertuig van uw wens te kopen. Vele verkopers zijn aangesloten bij een branche organisatie zoals de STIBA, ARN, OSVN, VSV of VbV. Zo weet u dat u veilig herleidbare gebruikte onderdelen koopt.

Omdat ieder demontageauto in onderdelen verkocht moet worden, hebben we speciaal voor u een koppeling gemaakt met onze online webshop. Op deze manier kunnen kopers snel en eenvoudig gebruikte onderdelen bij u bestellen.

Via de zoekmachine van de demontagevoertuigen kunt eenvoudig gebruikte carrosseriedelen en plaatwerk vinden. Dit zelfs op kleurcodes. U krijgt een helder overzicht van het aanbod demontagevoertuigen dat beschikbaar is voor gebruikte auto-onderdelen. Of het nu een complete voorkop, kont of het dak betreft, motor, met - of zonder versnellingsbak, portieren in dezelfde kleur als uw auto, een mooi leren interieur set, velgen met banden of andere gebruikte auto-onderdelen, het wordt u allemaal door professionele bedrijven aangeboden. Deze bedrijven bezitten zoveel technische kennis en kunde dat ze u van het juiste advies kunnen voorzien en delen op mat kunnen zagen.

De voorraad gebruikte onderdelen wordt gedeeld met www.totalparts.nl. Het aanbod gebruikte auto onderdelen wijzigt dagelijks met nieuw aanbod. U krijgt snel een helder overzicht over de direct beschikbare gebruikte onderdelen. Zo hoeft u niet eerst een lijn aan voertuiginformatie in te vullen om uw gewenste gebruikte auto-onderdelen dan wel motoronderdelen te zoeken. U bent geen “onderdelenzoeker” en wil snel resultaat en snelle levering dat telt!