over schadeautos.nl

www.schadeautos.nl verwelkomt u op deze website, speciaal ontworpen voor kopers en verkopers van schadeautos, schademotoren of beschadigde vrachtwagens. Daarnaast zijn onze rubrieken verder uitgebreid. Zo kunt u eveneens ook beschadigde caravans, campers of boten vinden. Tijdens uw bezoek op onze site www.schadeautos.nl zult u merken dat alle voertuigdata met de daarbij behorende grote autoafbeeldingen u snel inzicht geven over de status van de schadeauto, schademotor of truck. Alle informatie van de schadeautodealers is aanwezig zodat u makkelijk contact legt om het schadevoertuig van uw wens te kopen. Vele verkopers zijn aangesloten bij een branche organisatie zoals de STIBA, ARN, VSV of VbV. Zo weet u dat u veilig een schadeauto koopt.

Omdat ieder schadevoertuig ook gerepareerd moet worden, hebben we speciaal voor u een koppeling gemaakt met alle demontageauto’s en demontagemotoren van hetzelfde merk en model dat u zoekt. Rechts van de grote detailfoto kunt u een selectie maken voor sloopauto’s en gebruikte auto onderdelen. U krijgt dan vanzelf de bijpassende demontageauto’s aangeboden als ook de gebruikte onderdelen van hetzelfde merk en type. Zo bent u snel geholpen en een doordachte aankoop doen. Ook via de kenteken koppeling of de zoekmachine vindt u snel waarnaar u op zoek bent. U krijgt een helder overzicht van het aanbod demontagevoertuigen dat beschikbaar is voor gebruikte auto-onderdelen. Of het nu een complete voorkop betreft, motor, met - of zonder versnellingsbak, portieren in dezelfde kleur als uw auto, een mooi leren interieur set, velgen met banden of andere gebruikte auto-onderdelen, het wordt u allemaal door professionele bedrijven aangeboden. Deze bedrijven bezitten zoveel technische kennis en kunde dat ze u van het juiste advies kunnen voorzien.

Als u een speciaal auto-onderdeel, motorfietsonderdeel of vrachtwagenonderdeel zoekt bent u eveneens aan het juiste adres via www.totalparts.nl. Hier kunt u zelf intypen, a la de Google zoekmachine, wat u zoekt en u krijgt per direct een helder overzicht over de beschikbare gebruikte onderdelen. Zo hoeft u niet eerst een lijn aan voertuiginformatie in te vullen om uw gewenste gebruikte auto-onderdelen dan wel motoronderdelen te zoeken. U bent geen “onderdelenzoeker” en wil niet aan een “onderdelenlijn”gehouden worden. Snel resultaat en overzicht dat telt!