Schade aanhangwagens Atec

Schade aanhangwagen Atec  C2 Paardentrailer 1,5 paards 2000kg laadvermogen 2001/9

Atec

C2 Paardentrailer 1,5 paards 2000kg laadvermogen

€ 875
1ste toelating: 20012001

Atec Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Atec Schade aanhangwagens. Een Atec Schade aanhangwagen stelt u in staat om een Atec te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Atec Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Atec Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Atec Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Atec schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Atec schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Atec. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Atec demontage auto’s en gebruikte Atec onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Atec demontage auto’s en gebruikte Atec onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Atec Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Atec schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden