Schade taxi

Op het platform van Schadeautos.nl komt uw zoektocht naar een tweedehands schade taxi ten einde. Bij ons bieden honderden gecertificeerde autobedrijven uit het binnen- en buitenland hun taxibussen aan. Bij ieder voertuig staan de technische gegevens en de schadehistorie duidelijk beschreven. Als u vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende autodealer. We dienen niet als tussenpersoon en houden de lijntjes op deze manier zo kort mogelijk. Vind uw ideale schade taxi met behulp van de filterfunctie en neem een kijkje.

  • Korte lijntjes: geen tussenpersonen
  • Binnen- en buitenlandse schade taxi’s
  • Enkel gecertificeerde autodealers
  • Altijd een aangesloten autobedrijf in de buurt

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen reguleren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer