Schade fiets Overige  Winther Kangaroo Lite Elektrische 2018/2
nieuw

Overige

Winther Kangaroo Lite Elektrische

€ 1.300
1ste toelating: 20182018
tellerstand: 6.1136.113
Schade fiets Orbea  keram 10 e bike 2022/1

Orbea

keram 10 e bike

€ 999
1ste toelating: 20222022
brandstof: elektrischelektrisch
Schade fiets Overige  Riese & Müller Roadster Speedpedelec 2016/3

Overige

Riese & Müller Roadster Speedpedelec

€ 650
1ste toelating: 20162016
tellerstand: 46.55646.556
Schade fiets Cortina  Ecomo Comfort elektrisch fiets + lader + boordcomputer - nette elektrische fiets 2021/1

Cortina

Ecomo Comfort elektrisch fiets + lader + boordcomputer - nette elektrische fiets

€ 575
1ste toelating: 20212021
brandstof: benzinebenzine
Schade fiets Overige  Van Moof s3 Dark 2021/9

Overige

Van Moof s3 Dark

€ 999
1ste toelating: 20212021
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 5.6015.601

Schade fiets

Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een dure elektrische fiets? Op het platform van Schadeautos.nl bieden binnen- en buitenlandse garages hun elektrische schade fietsen tegen scherpe prijzen aan. Vind eenvoudig een aangesloten dealer bij u in de buurt en kijk of hij bij ons tweedehands fietsen verkoopt. Bij elk product op ons platform zijn duidelijke foto’s en informatie bijgeleverd, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken of u de schade fiets wilt kopen. Mocht u vragen hebben over de fiets en staat de informatie er niet bij, dan kunt u makkelijk contact opnemen met de desbetreffende dealer. Hij staat u graag te woord en vertelt u alles over de elektrische fiets. Al onze aangesloten partners zijn gecertificeerd en controleren alle onderdelen van de fiets goed na voor u.

  • Meer dan 250 aangesloten partners
  • Vakkundige & gecertificeerde autobedrijven
  • Korte lijntjes: direct contact met de dealer
  • Altijd een garage dichtbij

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer