Schade fiets Gazelle  Balance innergy ultra lage instap 2014/11
exportprijs
€ 395

Gazelle

Balance innergy ultra lage instap

€ 395
1ste toelating: 20142014
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 9.0009.000
Schade fiets Overige  van Dijck Ceres-G-HS 2021/8

Overige

van Dijck Ceres-G-HS

€ 850
1ste toelating: 20212021
tellerstand: 5.0725.072
Schade fiets Sparta  2 x SPARTA EN BATVUS. ELECTRISCH. 2015/5

Sparta

2 x SPARTA EN BATVUS. ELECTRISCH.

€ 200
1ste toelating: 20152015
brandstof: elektrischelektrisch
Schade fiets Giant  mountainbike 2010/1

Giant

mountainbike

€ 125
1ste toelating: 20102010
Schade fiets Sparta  E-Motion C3 2012/1

Sparta

E-Motion C3

€ 625
1ste toelating: 20122012

Schade fiets

Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief voor een dure elektrische fiets? Op het platform van Schadeautos.nl bieden binnen- en buitenlandse garages hun elektrische schade fietsen tegen scherpe prijzen aan. Vind eenvoudig een aangesloten dealer bij u in de buurt en kijk of hij bij ons tweedehands fietsen verkoopt. Bij elk product op ons platform zijn duidelijke foto’s en informatie bijgeleverd, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken of u de schade fiets wilt kopen. Mocht u vragen hebben over de fiets en staat de informatie er niet bij, dan kunt u makkelijk contact opnemen met de desbetreffende dealer. Hij staat u graag te woord en vertelt u alles over de elektrische fiets. Al onze aangesloten partners zijn gecertificeerd en controleren alle onderdelen van de fiets goed na voor u.

  • Meer dan 250 aangesloten partners
  • Vakkundige & gecertificeerde autobedrijven
  • Korte lijntjes: direct contact met de dealer
  • Altijd een garage dichtbij

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer