Schade aanhangwagens Hapert

Schade aanhangwagen Hapert  AT AUTOTRANSPORTER 2700KG 405X201CM 2017/11
exportprijs
€ 3.350

Hapert

AT AUTOTRANSPORTER 2700KG 405X201CM

€ 3.350
1ste toelating: 20172017

Hapert Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Hapert Schade aanhangwagens. Een Hapert Schade aanhangwagen stelt u in staat om een Hapert te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Hapert Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Hapert Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Hapert Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Hapert schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Hapert schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Hapert. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Hapert demontage auto’s en gebruikte Hapert onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Hapert demontage auto’s en gebruikte Hapert onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Hapert Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Hapert schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden