Schade aanhangwagens Henra

Schade aanhangwagen Henra  TK30 XL Paardentrailer / Veetrailer Tandemasser 2700kg BJ 2006 2006/11

Henra

TK30 XL Paardentrailer / Veetrailer Tandemasser 2700kg BJ 2006

€ 2.575
1ste toelating: 20062006
Schade aanhangwagen Henra  kp 350 electr 3 zijdige kipper met loofrekken en o.a oprijoptie nwpr € 11200 incl 2020/2
exportprijs
€ 5.950

Henra

kp 350 electr 3 zijdige kipper met loofrekken en o.a oprijoptie nwpr € 11200 incl

€ 5.950
1ste toelating: 20202020

Henra Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Henra Schade aanhangwagens. Een Henra Schade aanhangwagen stelt u in staat om een Henra te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Henra Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Henra Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Henra Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Henra schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Henra schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Henra. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Henra demontage auto’s en gebruikte Henra onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Henra demontage auto’s en gebruikte Henra onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Henra Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Henra schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden