Schade aanhangwagens Saris

Schade aanhangwagen Saris  H2CC 750kg ongeremd 2007/1

Saris

H2CC 750kg ongeremd

€ 775
1ste toelating: 20072007

Saris Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Saris Schade aanhangwagens. Een Saris Schade aanhangwagen stelt u in staat om een Saris te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Saris Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Saris Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Saris Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Saris schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Saris schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Saris. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Saris demontage auto’s en gebruikte Saris onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Saris demontage auto’s en gebruikte Saris onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Saris Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Saris schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden