Schade bestelwagens Austin

Schade bestelwagen Austin 200J4-van diesel unieke oldtimer met actief NL kenteken 1973/12

Austin 200J4‑van

diesel unieke oldtimer met actief NL kenteken

€ 2.350
1ste toelating: 19731973
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 21.41521.415

 

 
What do you want to do ?
New mail

Austin Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Austin Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Austin schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Austin schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Austin. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Austin demontage auto’s en gebruikte Austin onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Austin demontage auto’s en gebruikte Austin onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Austin Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Austin schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden