Schade bestelwagens BYD

Schade bestelwagen BYD ETP3 Standard 45 kWh Clima SHZ PDC 25.667 km! 2022/11

BYD ETP3

Standard 45 kWh Clima SHZ PDC 25.667 km!

€ 6.450
1ste toelating: 20222022
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 25.66725.667

BYD Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende BYD Schade bestelwagens. Een BYD Schade bestelwagen stelt u in staat om een BYD te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad BYD Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

BYD Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale BYD Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een BYD schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende BYD schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende BYD. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

BYD demontage auto’s en gebruikte BYD onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan BYD demontage auto’s en gebruikte BYD onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw BYD Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een BYD schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden