Schade bestelwagens Chevrolet

Schade bestelwagen Chevrolet  Pickup 3100 - Year 1950 - Like new  !! -L6 motor 2015/1

Chevrolet

Pickup 3100 - Year 1950 - Like new !! -L6 motor

€ 38.500
1ste toelating: 20152015
brandstof: benzinebenzine

Chevrolet Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Chevrolet Schade bestelwagens. Een Chevrolet Schade bestelwagen stelt u in staat om een Chevrolet te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Chevrolet Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Chevrolet Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Chevrolet Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Chevrolet schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Chevrolet schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Chevrolet. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Chevrolet demontage auto’s en gebruikte Chevrolet onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Chevrolet demontage auto’s en gebruikte Chevrolet onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Chevrolet Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Chevrolet schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden