Schade bestelwagens Kia

Schade bestelwagen Kia K2500/2700 2.7D 59kW  King Cab DIBO hogedrukreiniger 2002/3
nieuw

Kia K2500/2700

2.7D 59kW King Cab DIBO hogedrukreiniger

€ 2.450
1ste toelating: 20022002
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 92.22792.227
Schade bestelwagen Kia Sorento  2004/1

Kia Sorento

€ 800
1ste toelating: 20042004
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 282.078282.078

Kia Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Kia Schade bestelwagens. Een Kia Schade bestelwagen stelt u in staat om een Kia te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Kia Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Kia Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Kia Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Kia schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Kia schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Kia. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Kia demontage auto’s en gebruikte Kia onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Kia demontage auto’s en gebruikte Kia onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Kia Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Kia schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden