Schade bestelwagens Piaggio

Schade bestelwagen Piaggio Porter kiepwagen met nederlands kenteken 2005/1

Piaggio Porter

kiepwagen met nederlands kenteken

€ 1.950
1ste toelating: 20052005
brandstof: dieseldiesel
Schade bestelwagen Piaggio Porter S85 1.3 + Motortransporter 2009/7

Piaggio Porter

S85 1.3 + Motortransporter

€ 6.450
1ste toelating: 20092009
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 4.1164.116

Piaggio Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Piaggio Schade bestelwagens. Een Piaggio Schade bestelwagen stelt u in staat om een Piaggio te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Piaggio Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Piaggio Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Piaggio Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Piaggio schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Piaggio schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Piaggio. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Piaggio demontage auto’s en gebruikte Piaggio onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Piaggio demontage auto’s en gebruikte Piaggio onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Piaggio Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Piaggio schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden