Schade bestelwagens Ssang yong

Schade bestelwagen Ssang yong Rexton RX 270 Xdi HR VAN UITVOERING 2005/2

Ssang yong Rexton

RX 270 Xdi HR VAN UITVOERING

€ 1.250
1ste toelating: 20052005
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 269.998269.998
Schade bestelwagen Ssang yong Actyon 2.0  D   SPORTS II 2016/9

Ssang yong Actyon

2.0 D SPORTS II

1ste toelating: 20162016
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 161.212161.212
Schade bestelwagen Ssang yong Rexton RX290 VAN 4X4 AUTOMAAT MET OA AIRCO, GRIJS KENTEKEN 2003/1

Ssang yong Rexton

RX290 VAN 4X4 AUTOMAAT MET OA AIRCO, GRIJS KENTEKEN

€ 1.950
1ste toelating: 20032003
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 169.387169.387

Ssang yong Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Ssang yong Schade bestelwagens. Een Ssang yong Schade bestelwagen stelt u in staat om een Ssang yong te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Ssang yong Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Ssang yong Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Ssang yong Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Ssang yong schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Ssang yong schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Ssang yong. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Ssang yong demontage auto’s en gebruikte Ssang yong onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Ssang yong demontage auto’s en gebruikte Ssang yong onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Ssang yong Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een Ssang yong schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden