Schade bestelwagens UAZ

Schade bestelwagen UAZ 452 D Bakhanka OPEN LAADBAK 1982/1

UAZ 452 D Bakhanka

OPEN LAADBAK

€ 2.950
1ste toelating: 19821982
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 68.81768.817

UAZ Schade bestelwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende UAZ Schade bestelwagens. Een UAZ Schade bestelwagen stelt u in staat om een UAZ te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad UAZ Schade bestelwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

UAZ Schade bestelwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale UAZ Schade bestelwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade bestelwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een UAZ schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende UAZ schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende UAZ. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

UAZ demontage auto’s en gebruikte UAZ onderdelen

Een Schade bestelwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan UAZ demontage auto’s en gebruikte UAZ onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw UAZ Schade bestelwagen.

Contact

Heeft u vragen over een UAZ schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden