Schade brommobielen Achensa

Schade brommobiel Achensa  MANGO CITYMOBIEL ELECTR AUTOM 2016/6
exportprijs
€ 2.450

Achensa

MANGO CITYMOBIEL ELECTR AUTOM

€ 2.450
1ste toelating: 20162016
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 3.1603.160

 

 
What do you want to do ?
New mail

Achensa Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Achensa Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Achensa schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Achensa schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Achensa. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Achensa demontage auto’s en gebruikte Achensa onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Achensa demontage auto’s en gebruikte Achensa onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Achensa Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een Achensa schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden