Schade brommobielen Aixam

Schade brommobiel Aixam 400 a400 2005/8

Aixam 400

a400

€ 650
1ste toelating: 20052005
brandstof: dieseldiesel
Schade brommobiel Aixam  Brommobiel CROSSOVER PREMIUM / AIRCO 2023/8

Aixam

Brommobiel CROSSOVER PREMIUM / AIRCO

€ 6.850
1ste toelating: 20232023
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 7171

Aixam Schade brommobielen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Aixam Schade brommobielen. Een Aixam Schade brommobiel stelt u in staat om een Aixam te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Aixam Schade brommobielen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Aixam Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Aixam Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Aixam schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Aixam schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Aixam. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Aixam demontage auto’s en gebruikte Aixam onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Aixam demontage auto’s en gebruikte Aixam onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Aixam Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een Aixam schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden