Schade brommobielen JDM

Schade brommobiel JDM  Brommobiel Roxsy automaat 2012/11
exportprijs
€ 4.400

JDM

Brommobiel Roxsy automaat

€ 4.400
1ste toelating: 20122012
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 60.32660.326

JDM Schade brommobielen

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende JDM Schade brommobielen. Een JDM Schade brommobiel stelt u in staat om een JDM te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad JDM Schade brommobielen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

JDM Schade brommobiel modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale JDM Schade brommobiel. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade brommobiel-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een JDM schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende JDM schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende JDM. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

JDM demontage auto’s en gebruikte JDM onderdelen

Een Schade brommobiel dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan JDM demontage auto’s en gebruikte JDM onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw JDM Schade brommobiel.

Contact

Heeft u vragen over een JDM schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden